Frameless Studio Skin - search bar issue

Community Beginner ,
Dec 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am using the Frameless 'Studio' skin and when I attempt to use the search box, some words will not appear even though my project mentions it throughout almost every topic. Along with this, the search box will sometimes get stuck when searching and won't display any of the searches.

e.g.
issue1.0.png
If I search the word 'Form' in my project using the 'Find and Replace' feature, it returns 802 matches from 40+ topics. At first I assumed this issue was due to the search returning a very large amount of matches, but with my second example ( see below ), a similar issue occurs.


Another example is if I search the word 'Open' in my project using the same feature, it returns 28 matches. When searched in the skin search box, it displays that there are 13 matches, but will not display them:
issue1.1.png

Thank you in advance for any support.

Correct answer by David5EBE | Community Beginner

I have logged this via the bug tracker. The temporary fix is listed within the description also:

RH-8435 | Tracker (adobe.com)

Views

58

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Frameless Studio Skin - search bar issue

Community Beginner ,
Dec 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am using the Frameless 'Studio' skin and when I attempt to use the search box, some words will not appear even though my project mentions it throughout almost every topic. Along with this, the search box will sometimes get stuck when searching and won't display any of the searches.

e.g.
issue1.0.png
If I search the word 'Form' in my project using the 'Find and Replace' feature, it returns 802 matches from 40+ topics. At first I assumed this issue was due to the search returning a very large amount of matches, but with my second example ( see below ), a similar issue occurs.


Another example is if I search the word 'Open' in my project using the same feature, it returns 28 matches. When searched in the skin search box, it displays that there are 13 matches, but will not display them:
issue1.1.png

Thank you in advance for any support.

Correct answer by David5EBE | Community Beginner

I have logged this via the bug tracker. The temporary fix is listed within the description also:

RH-8435 | Tracker (adobe.com)

Views

59

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Dec 09, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Dec 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

What version of RH are you running? Are you all patched up? Check Help > Updates to check.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 09, 2020 0
Community Beginner ,
Dec 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am all patched up and using RoboHelp 2020.3.32 on PC. I have been able to replicate this potetial issue on a couple browsers ( Chrome, Edge, IE ).

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 09, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Dec 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Does your output misbehave if you try another skin as an experiment?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 09, 2020 0
Community Beginner ,
Dec 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

After testing with the 'Orange' and 'Oceanic' skin, the similar issue occurs. The search box is now displaying the results for the example 'Open' but still not displaying any results for 'Form':
open1.2.0.pngopen1.1.0.pngform1.1.0.pngform1.0.0.png

With a few other words that I know are in my project, the search box will also not display them when searched.  Perhaps this could be an index issue ?
- Thanks in advance!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 09, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Dec 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Don't think so - index & search are two different things - I'd give the RH folks a buzz - See https://helpx.adobe.com/contact/enterprise-support.other.html#robohelp for your support contact options.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 09, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Dec 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 09, 2020 0