Highlighted

Generating Webhelp with Robohelp10 which operates correctly in IE10

New Here ,
Jan 20, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Webhelp generated with Robohelp10 has a defect when opened in IE10. The Search fields do not enable topics to be visualized.

I have tried the recommended changes to enable Searches to operate, but they result in blank pages all-round when launching the Webhelp in Internet Explorer 10.

The files that I have replaced in the Webhelp folder are: whtbar.js and whskin_frmset01.htm.

Topics

HTML

Views

151

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Generating Webhelp with Robohelp10 which operates correctly in IE10

New Here ,
Jan 20, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Webhelp generated with Robohelp10 has a defect when opened in IE10. The Search fields do not enable topics to be visualized.

I have tried the recommended changes to enable Searches to operate, but they result in blank pages all-round when launching the Webhelp in Internet Explorer 10.

The files that I have replaced in the Webhelp folder are: whtbar.js and whskin_frmset01.htm.

Topics

HTML

Views

152

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
LEGEND ,
Jan 21, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Which recommended changes did you make? There are several enhancements for RoboHelp 10 that require manual install. See RoboHelp Patches and Updates | WvanWeelden.eu for an overview. Did you install them all?

Kind regards,

Willam

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
Jan 21, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Thank you. I will install all the patches and make the hotfixes; and keep my fingers crossed.

Best

Miles Dempster

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Community Professional ,
Jan 21, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Well, I know it works, since I’m running RH10 with WebHelp too.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
Jan 21, 2015

Copy link to clipboard

Copied

I installed the patch and scrupulously applied the hotfixes.

Having restarted and launched Robohelp afresh, my catastrophic fantasy has now been realized. When I generate WebHelp the Start Page is missing!

So now I am unable to output functioning Webhelp.

Any clues!

Miles Dempster

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Community Professional ,
Jan 21, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Is it mis-behaving in any other browser?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
Jan 21, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Hi Jeff,

I applied the patch and all the hotfixes and now it won't generate the Start Page! I don't know what to do.

Miles Dempster

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Community Professional ,
Jan 21, 2015

Copy link to clipboard

Copied

And what happens if you try another browser with it?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
Jan 21, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for your help. I have got my WebHelp working correctly in IE10.

Miles Dempster

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
Jan 21, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Thank you for your help. I have got my Webhelp working correctly in IE 10.

Miles Dempster

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Community Professional ,
Jan 21, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Well, no, it’s more that browsers make changes that weren’t present when RH10 was created & thus require patches. In case in point, see last week’s FF35’s instance of breaking WebHelp too.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...