Highlighted

How can I create a search index for Oracle Help with language set to en_GB?

New Here ,
Jan 11, 2016

Copy link to clipboard

Copied

I am generating output for Oracle Help. When the language is set to English (UK) in the output wizard, the generation of the Full-Text-Search fails. The search tab is present in the output but there are no search hits. The output pod contains an error message "Invalid ISO 3166 country code". It turns out that RoboHelp tries to use a country code for the United Kingdom of "UK" where according to ISO 3166 it is "GB", hence the failure. This error occurs for no other country in the language settings, for example FI_FI works fine. I tried replacing UK with GB everywhere I could find in the installation of RoboHelp but it does not help. Setting the language of topics to "English (UK)" causes no problems, but to create output I have to overwrite it with "English US" in the output wizard.

RoboHelp HTML 11.0.1.235 on Windows 7

Oracle Help for Java version 4.2 supplied in "ohj-12.1.3.0.0".

Is this a known bug? I cannot find any mention of it.

Topics

Single source layouts

Views

231

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

How can I create a search index for Oracle Help with language set to en_GB?

New Here ,
Jan 11, 2016

Copy link to clipboard

Copied

I am generating output for Oracle Help. When the language is set to English (UK) in the output wizard, the generation of the Full-Text-Search fails. The search tab is present in the output but there are no search hits. The output pod contains an error message "Invalid ISO 3166 country code". It turns out that RoboHelp tries to use a country code for the United Kingdom of "UK" where according to ISO 3166 it is "GB", hence the failure. This error occurs for no other country in the language settings, for example FI_FI works fine. I tried replacing UK with GB everywhere I could find in the installation of RoboHelp but it does not help. Setting the language of topics to "English (UK)" causes no problems, but to create output I have to overwrite it with "English US" in the output wizard.

RoboHelp HTML 11.0.1.235 on Windows 7

Oracle Help for Java version 4.2 supplied in "ohj-12.1.3.0.0".

Is this a known bug? I cannot find any mention of it.

Topics

Single source layouts

Views

232

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Have something to add?

Join the conversation