Images in snippets are not being checked in RoboSource

Jun 11, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I have a project where a colleague is not getting the images I place in snippets.  I went and looked at SourceControl and the images are not there.  All of my other files are there.  If i click on a file locally that is missing from my colleague's computer, the "Get Latest Version" grays out.  This is telling me that it is missing from version control.  Any ideas why an image in my baggage folder is not in source control?  Do I need to manually drag them to source control?  Seems odd that only images used in .hts files are missing.

TOPICS
Source control

Views

211

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Images in snippets are not being checked in RoboSource

Jun 11, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I have a project where a colleague is not getting the images I place in snippets.  I went and looked at SourceControl and the images are not there.  All of my other files are there.  If i click on a file locally that is missing from my colleague's computer, the "Get Latest Version" grays out.  This is telling me that it is missing from version control.  Any ideas why an image in my baggage folder is not in source control?  Do I need to manually drag them to source control?  Seems odd that only images used in .hts files are missing.

TOPICS
Source control

Views

212

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 11, 2018 0

Have something to add?

Join the conversation