In IE11, Nav pane is not updated when the user hits the BACK button

Explorer ,
Aug 02, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I'm using IE 11 and RH2017, and when a user clicks through the help files, then hits the BACK button on the browser, the main frame with the help page reverts to the prior page, but the Navigation pane remains unaffected.

TOPICS
HTML5 layout

Views

371

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Aug 02, 2018

Copy link to clipboard

Copied

What flavour of output is this one?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Explorer ,
Aug 02, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I don't understand what you mean.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Aug 02, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Is it a WebHelp or Responsive HTML5 set of output?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Explorer ,
Aug 02, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Well, yes, I specified "I'm using IE 11 and RH2017"....

Oh. . Responsive HTMl5.

Yes, I have all the updates. I installed your JS patch a few months ago, as well.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Aug 02, 2018

Copy link to clipboard

Copied

No sweat - you had a little typo in your original post. I'll move this one over.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Explorer ,
Aug 02, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Oh sorry.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Aug 02, 2018

Copy link to clipboard

Copied

OK you have the patches but did you see my post above about setting up the layout again?


See www.grainge.org for free RoboHelp and Authoring information.

@petergrainge

Please use the blue Reply button at the top to help me help you. The black Reply link nests replies and they sort out of order.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Explorer ,
Aug 02, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Yes I did. Thanks. Is this then related to the fact that I work on my RH projects on a network drive and not my local C drive?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Aug 02, 2018

Copy link to clipboard

Copied

You haven't indicated whether it works when you look at the RoboHelp Tour. That will tell you whether or not it is your project. If it works OK for the Tour, then something is wrong with your project and most likely the layout needs updating as I suggested.

I doubt it is the location but one thing at a time.


See www.grainge.org for free RoboHelp and Authoring information.

@petergrainge

Please use the blue Reply button at the top to help me help you. The black Reply link nests replies and they sort out of order.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
CaitlynJohnston AUTHOR LATEST
Explorer ,
Aug 02, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Yes Robo Tour works.

I reapplied the layout and it didn't work. I'll call tech support.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Aug 02, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I guess you mean RoboHelp 2017.

Take a look at the RoboHelp Tour on my site. It seems to be working OK there.

Do you have both RoboHelp updates applied?

If not, apply them first.

Then even if you do have them applied, load a fresh copy of the layout by clicking the Gallery button in the the output settings. You will need to amend the name so that it does not duplicate an existing layout. You will lose your customisation but test that to see if it fixes the issue.


See www.grainge.org for free RoboHelp and Authoring information.

@petergrainge

Please use the blue Reply button at the top to help me help you. The black Reply link nests replies and they sort out of order.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more