Highlighted

Issue with WebHelp output for RoboHelp 9 in IE 11

New Here ,
Feb 17, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

When the WebHelp output for RoboHelp 9 is viewed in Internet Explorer 11, the following issues arise:

  1. Search functionality in WebHelp displays no search results.
  2. The WebHelp TOC do not display any entries.

Tried to fix the issue with the patch available in the link (http://www.wvanweelden.eu/blog/2014/06/14/ie11-patch-robohelp-9)
The webhelp doesnt open after the patch is applied.

Thanks in advance.

Views

323

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Issue with WebHelp output for RoboHelp 9 in IE 11

New Here ,
Feb 17, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

When the WebHelp output for RoboHelp 9 is viewed in Internet Explorer 11, the following issues arise:

  1. Search functionality in WebHelp displays no search results.
  2. The WebHelp TOC do not display any entries.

Tried to fix the issue with the patch available in the link (http://www.wvanweelden.eu/blog/2014/06/14/ie11-patch-robohelp-9)
The webhelp doesnt open after the patch is applied.

Thanks in advance.

Views

324

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Feb 17, 2016 0
Adobe Community Professional ,
Feb 18, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Is it the same if you create a new project with just a couple of topics?


See www.grainge.org for RoboHelp and Authoring tips

@petergrainge

Please use the blue Reply button at the top to help me help you. The black Reply link nests replies and they sort out of order.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 18, 2016 0
New Here ,
Feb 19, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Hi Peter,

The webhelp doesn't open even after a new project is created after the patch is applied.

Regards,

Mangai Sivakumar.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 19, 2016 0
LEGEND ,
Feb 20, 2016

Copy link to clipboard

Copied

How did you apply the patch? Did you also install the IE10 patch? That fixes some different files and may be causing the issue.

If you install the 10 patch (IE10 patch for RoboHelp 9 installation | WvanWeelden.eu) and then the 11 patch, does it work then? - If it does, please post back so that I can update instructions on my site.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 20, 2016 0