Highlighted

MAP IDs don't get recognized (Umlaut problem?)

Explorer ,
Mar 29, 2017

Copy link to clipboard

Copied

(still RH 9 in this case - cannot switch easily)

I have a merged HTML Help project.

The single subprojects contain .h files with

#define Länge 1803

among others. In the single subproject all Map ids are listed (as blue icon).

In the merged central project (which includes the TOCs of the single subprojects)

exactly those MAP Ids which contain at least one Umlaut are missing (marked yellow).

How does the mechanism of merging the MAP Ids work? I also have one central .ali file which has been compiled together manually,

since the Redirect.1.htm:ms-its: thing was missing.

I'm clueless at the moment.

Any ideas welcome,

--

Christoph

Topics

HTML help

Views

164

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

MAP IDs don't get recognized (Umlaut problem?)

Explorer ,
Mar 29, 2017

Copy link to clipboard

Copied

(still RH 9 in this case - cannot switch easily)

I have a merged HTML Help project.

The single subprojects contain .h files with

#define Länge 1803

among others. In the single subproject all Map ids are listed (as blue icon).

In the merged central project (which includes the TOCs of the single subprojects)

exactly those MAP Ids which contain at least one Umlaut are missing (marked yellow).

How does the mechanism of merging the MAP Ids work? I also have one central .ali file which has been compiled together manually,

since the Redirect.1.htm:ms-its: thing was missing.

I'm clueless at the moment.

Any ideas welcome,

--

Christoph

Topics

HTML help

Views

165

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Krischu LATEST
Explorer ,
Mar 29, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I believe I found it: a file format problem. The central .h file was in UTF-8 format. Had to convert it into ANSI and it worked. Deleted the file from the contextsensitive Help Menu and reimported the ANSI file.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...