Highlighted

Merged HTML5 Help TOC Not Working Correctly on RH Server

Explorer ,
Aug 20, 2018

Copy link to clipboard

Copied

When creating a merged HTML5 project with 7 child projects, the merged project works fine locally except when published to the RoboServer. On the server, when I open the merged project by clicking View Project, the TOC does not display. Predictive search isn't working. But if I do a search, the results tab displays topics from the child projects which I can then open.

By the way, when publishing, I get "No default window for <project name>" errors for the merged and child projects. I didn't think a default window was required for HTML5 layouts.

I'm using RoboHelp 2017 with (Update 2). And I'm generating help with the Indigo layout.

I've created merged projects (with parent and child projects) before with WebHelp Pro without this problem.

Didn't have to call support, thankfully. We installed the RoboServer 10 (Update 1) patch today and that resolved the issue.

Update 1 for RoboHelp Server 10 – Adobe TechComm Blog

Topics

HTML5 layout

Views

258

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Merged HTML5 Help TOC Not Working Correctly on RH Server

Explorer ,
Aug 20, 2018

Copy link to clipboard

Copied

When creating a merged HTML5 project with 7 child projects, the merged project works fine locally except when published to the RoboServer. On the server, when I open the merged project by clicking View Project, the TOC does not display. Predictive search isn't working. But if I do a search, the results tab displays topics from the child projects which I can then open.

By the way, when publishing, I get "No default window for <project name>" errors for the merged and child projects. I didn't think a default window was required for HTML5 layouts.

I'm using RoboHelp 2017 with (Update 2). And I'm generating help with the Indigo layout.

I've created merged projects (with parent and child projects) before with WebHelp Pro without this problem.

Didn't have to call support, thankfully. We installed the RoboServer 10 (Update 1) patch today and that resolved the issue.

Update 1 for RoboHelp Server 10 – Adobe TechComm Blog

Topics

HTML5 layout

Views

259

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Aug 21, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I think you might need to go to Adobe Support on this one.


See www.grainge.org for free RoboHelp and Authoring information.

@petergrainge

www.grainge.org for free RoboHelp & Authoring info. Use the blue Reply button at the top to help me help you.
The black Reply link nests replies and they sort out of order.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Explorer ,
Aug 21, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Didn't have to call support, thankfully. We installed the RoboServer 10 (Update 1) patch today and that resolved the issue.

Update 1 for RoboHelp Server 10 – Adobe TechComm Blog

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...