Mini TOC is not displaying contents

Explorer ,
Jan 12, 2021

Copy link to clipboard

Copied

 

Mini TOC is not displaying contents. When I publish to SharePoint Online I get the following message when I click a heading in the Mini TOC:

 

The webpage at https://tmobileusa.sharepoint.com/sites/RoboHelpOnline/Shared%20Documents/PIER_2/undefined#rearrangi... might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.

 

This happens with all Mini TOCs in the file that has been upgraded from RH 2015 to RH 2020 as well as a newly created Mini TOC. These display just fine in the Preview.

Views

52

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Mini TOC is not displaying contents

Explorer ,
Jan 12, 2021

Copy link to clipboard

Copied

 

Mini TOC is not displaying contents. When I publish to SharePoint Online I get the following message when I click a heading in the Mini TOC:

 

The webpage at https://tmobileusa.sharepoint.com/sites/RoboHelpOnline/Shared%20Documents/PIER_2/undefined#rearrangi... might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.

 

This happens with all Mini TOCs in the file that has been upgraded from RH 2015 to RH 2020 as well as a newly created Mini TOC. These display just fine in the Preview.

Views

53

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jan 12, 2021 0
Adobe Community Professional ,
Jan 12, 2021

Copy link to clipboard

Copied

So the minitoc works fine when you view the locally generated help, but not after you publish to sharepoint, correct?

 

If so it suggests some configuration issue in Sharepoint.

 

Perhaps this thread can help. It mentions a number of Admin settings and permissions.

https://community.adobe.com/t5/robohelp/sharepoint-online/td-p/10603121?page=1

 

Let us know if how that goes.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 12, 2021 0
Explorer ,
Jan 13, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I already have the necessary permissions. I wrote most of the comments on that page. So I need Tech Support to contact me.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 13, 2021 0
Explorer ,
Jan 13, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Publishing locally a.png

Published to SharePointb.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 13, 2021 0
Adobe Community Professional ,
Jan 13, 2021

Copy link to clipboard

Copied

That "publishing locally" image - I assume you mean "generated and opened from the C drive". So that would indicate a problem with the project rather than sharepoint.

 

If you want to talk to support you'll need to contact Adobe directly as we're all volunteers here and staff don't generally look at the forums. https://helpx.adobe.com/contact/enterprise-support.other.html#robohelp

 

(edit to remove irrelevant info)

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 13, 2021 0
Adobe Community Professional ,
Jan 13, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Also make sure you're on Update 3. If you're on the original release, you can't use Help > Check for Updates, but will need to download the latest update from here: https://www.adobe.com/support/robohelp/downloads.html

 

Once it's installed Check for Updates will work as normal.

 

And can you try adding a minitoc to one of the sample project and see if the error occurs with that? That will help determine if the problem is isolated to your project or not.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 13, 2021 0
Explorer ,
Jan 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for all your input, but there is nothing wrong with the file. This happens with newly created files as well. There is a bug in the Mini TOC. I have contacted Adobe support and will keep you posted on their findings.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 14, 2021 0