Highlighted

missing logo/image in HTML5 header

Community Beginner ,
May 09, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hello everyone, today I realized that during the opening through an external link of a page, belonging to an HTML5 project published online, a box appear indicating thath missing an image or logo, which I think can be set to display the complete content of the published help (see image below)

Immagine2.png

the script shows these elements:

Immagine.png

In robohelp 2015 in this position there was the writing with link "Show", in RoboHelp 2019 I think it can be configurable but I can't find the way to do it...

Immagine3.png

TOPICS
HTML

Views

319

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

missing logo/image in HTML5 header

Community Beginner ,
May 09, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hello everyone, today I realized that during the opening through an external link of a page, belonging to an HTML5 project published online, a box appear indicating thath missing an image or logo, which I think can be set to display the complete content of the published help (see image below)

Immagine2.png

the script shows these elements:

Immagine.png

In robohelp 2015 in this position there was the writing with link "Show", in RoboHelp 2019 I think it can be configurable but I can't find the way to do it...

Immagine3.png

TOPICS
HTML

Views

320

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
May 09, 2019 0
Adobe Community Professional ,
May 09, 2019

Copy link to clipboard

Copied

What version of RH2019 are you using to create this?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 09, 2019 0
Community Beginner ,
May 09, 2019

Copy link to clipboard

Copied

14.0.3.019

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 09, 2019 0
Adobe Community Professional ,
May 09, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I don't have the latest version at the moment, but I believe there is/was a problem with a directly opened topic not being skinned right. Certainly in RH2019 Classic (14.0.5.001) I get the following.

Sample project opened from index.htm

Same project opened from a content topic

You can see the colours are completely different, and the project logo is missing on the left. Also the "Show" text is on the right "Click here to see this page in full context".

I'll see if I can find the thread to see if there was a post about it being fixed.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 09, 2019 0
Adobe Community Professional ,
May 09, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hmm, okay I can't find a thread, although I did find a post about RH2015 which exhibited the problem, although it wasn't mentioned as a problem in that post.

I did find a bug fix in RH 2019 Classic Update 6, that fixes the background colour problem. Possibly they noticed the image problem at the same time. So I'd suggest installing Update 6 to see if the issue is resolved.

Issues fixed in Adobe RoboHelp (2019 release)

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 09, 2019 0
Community Beginner ,
May 14, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I tried to update Robohelp (14.0.7.004) but the problem persists...

imho I think the problem is given by a modification of the script introduced with the 2019 version because in the previous version the word "show" appeared instead of this "missing" image...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 14, 2019 0
Adobe Community Professional ,
May 14, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Did you try with the "classic" version of RH2019 or the new "redesign"?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 14, 2019 0
Community Beginner ,
May 21, 2019

Copy link to clipboard

Copied

i try only with the "Classic" version of RH...sorry for the delay...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 21, 2019 0
Community Beginner ,
May 30, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I also noticed another problem, in this case more serious than the previous one, when I open a project page via an external link (excluding the start page) as well as presenting the previous problem, when I go to click on a chapter, the loading cursor remains locked, unless you perform a refresh (f5) on the selected page...

refresh.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 30, 2019 0
Community Beginner ,
Jun 20, 2019

Copy link to clipboard

Copied

no one can help me with this problem ...? eventually I would also have a that showing the difference with previous versions of RH ...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 20, 2019 0
Adobe Community Professional ,
Jun 20, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Does it make any difference with the browser you use?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 20, 2019 0
Community Beginner ,
Jun 25, 2019

Copy link to clipboard

Copied

no...any difference, I also tried to use the project locally rather than loaded on the server, but the result is always the same...

I also did a demonstration video to see the difference between RH 2015 and RH 2019 when I open a topic and sent it to adobe support ...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 25, 2019 0