Highlighted

Multiscreen HTML5 generating a blank index.htm

Explorer ,
Nov 14, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I recently got a new PC at work and instead of reinstalling RoboHelp 2015, I installed RoboHelp 2017. After opening my project and reconnecting with the version control, etc., I generated the customized Multiscreen HTML5 layout that I use.

After it generates, when I open the index.html for the site, it opens up blank. I have tried creating a new screen layout for the project and get the same result.

Opening other pages directly works fine.

The source code for the index.htm is:

<html>

     <head>

     <meta name="viewport" content="width=device-width, height=device-height" />

     <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

    

     </head>

     <body>

     </body>

</html>

Any help that you can offer would be greatly appreciated. Thanks!

Adobe Community Professional
Correct answer by Jeff_Coatsworth | Adobe Community Professional

Have you applied all the RH2017 updates and regenerated? What browser(s)?

Topics

HTML5 layout

Views

338

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Multiscreen HTML5 generating a blank index.htm

Explorer ,
Nov 14, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I recently got a new PC at work and instead of reinstalling RoboHelp 2015, I installed RoboHelp 2017. After opening my project and reconnecting with the version control, etc., I generated the customized Multiscreen HTML5 layout that I use.

After it generates, when I open the index.html for the site, it opens up blank. I have tried creating a new screen layout for the project and get the same result.

Opening other pages directly works fine.

The source code for the index.htm is:

<html>

     <head>

     <meta name="viewport" content="width=device-width, height=device-height" />

     <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

    

     </head>

     <body>

     </body>

</html>

Any help that you can offer would be greatly appreciated. Thanks!

Adobe Community Professional
Correct answer by Jeff_Coatsworth | Adobe Community Professional

Have you applied all the RH2017 updates and regenerated? What browser(s)?

Topics

HTML5 layout

Views

339

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Nov 14, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Have you applied all the RH2017 updates and regenerated? What browser(s)?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Explorer ,
Nov 14, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hmm, I thought it would be up-to-date since I downloaded it from Adobe last week, but apparently not. I will update and try again. Hopefully that will fix the issue.

Also, sorry about the missing source code. Apparently the topic editor and I aren't getting along.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Community Professional ,
Nov 14, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Nope, all downloads of source installation files are the original release build - they don't go back to "bake in" any extra fixes made since the release date. That's what the updates are for ;>)

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Explorer ,
Nov 14, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Ah, gotcha. A girl can dream. Now to wait for the systems admin team to get back from lunch and allow me to install the updates.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
LEGEND ,
Nov 14, 2017

Copy link to clipboard

Copied

While you wait...

Are you certain your SSL is pointing at the correct index?

3.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
SHillaby LATEST
Explorer ,
Nov 14, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for the suggestion. I did check that as well.

Apparently all I needed was the update. What a relief!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...