Highlighted

No page content following upgrade from RH2015 to RH2019

Community Beginner ,
Dec 19, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I just upgraded (on a trial basis) from RH15 to RH19.

I updated an existing, fairly small project from the start screen. The dialog told me all went well. I then generated WebHelp output and viewed the output. The TOC shows nicely, but all of the pages show nothing more than a header.

Message was edited by Peter Grainge to show full version name. It helps others when they are searching.

I fixed the problem by creating a new master page. I deleted the old version, renamed the new version to match the name of the old version, and voila, everything displays as expected.

Views

182

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

No page content following upgrade from RH2015 to RH2019

Community Beginner ,
Dec 19, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I just upgraded (on a trial basis) from RH15 to RH19.

I updated an existing, fairly small project from the start screen. The dialog told me all went well. I then generated WebHelp output and viewed the output. The TOC shows nicely, but all of the pages show nothing more than a header.

Message was edited by Peter Grainge to show full version name. It helps others when they are searching.

I fixed the problem by creating a new master page. I deleted the old version, renamed the new version to match the name of the old version, and voila, everything displays as expected.

Views

183

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Dec 19, 2018 0
Adobe Community Professional ,
Dec 19, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Select the skin again in the new version giving it a slightly different name. Does that fix the problem?


See www.grainge.org for free RoboHelp and Authoring information.

@petergrainge

www.grainge.org for free RoboHelp & Authoring info. Use the blue Reply button at the top to help me help you.
The black Reply link nests replies and they sort out of order.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 19, 2018 0
Community Beginner ,
Dec 19, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I tried that and the result is the same. If I launch Welcome.htm from a browser I see the page contents and can generally navigate my document, but it doesn't look "nice", so to speak. There are no TOC, index, etc. It's a fairly vanilla display.

I will go watch some tutorials on your site and keep working at it. I like what I see in RH2019 so I'm excited to learn more.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 19, 2018 0
Adobe Community Professional ,
Dec 19, 2018

Copy link to clipboard

Copied

That sounds like you are opening the default topic rather than the start page.


See www.grainge.org for free RoboHelp and Authoring information.

@petergrainge

www.grainge.org for free RoboHelp & Authoring info. Use the blue Reply button at the top to help me help you.
The black Reply link nests replies and they sort out of order.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 19, 2018 0
Community Beginner ,
Dec 19, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Ah, yes. My mistake.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 19, 2018 0
Community Beginner ,
Dec 19, 2018

Copy link to clipboard

Copied

In the editor I am able to edit my pages as expected. When I click on the 'preview' button all I see is the header and the footer from the master page.  The header is at the top of the preview page and the footer is immediately below it. I can examine the html by clicking on the 'source' button and I see everything I would expect.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 19, 2018 0
Community Beginner ,
Dec 19, 2018

Copy link to clipboard

Copied

As an experiment, I removed the <meta> tag that points to my master page. When that tag is removed I can review the page (without the header and footer, of course). So, there seems to be an issue with my master page.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 19, 2018 0
Community Beginner ,
Dec 19, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I fixed the problem by creating a new master page. I deleted the old version, renamed the new version to match the name of the old version, and voila, everything displays as expected.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 19, 2018 1