Highlighted

No scrollbars when search results appear in content section

Participant ,
Jun 10, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I am using Responsive HTML5 in Robohelp 2015.

The Azure_Blue layout works fine but when the search results are set to appear in the Content section no scroll bar is shown, so you cannot navigate to the search results that are off the screen. Scrollbars are shown when its set to appear in the sidebar. Tried in many different browsers - same result.

Is this is bug? Do others get this issue?

See screen shot below.

Cheers

The CSS fix mentioned by Willam does resolve the issue.

TOPICS
HTML5 layout

Views

250

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

No scrollbars when search results appear in content section

Participant ,
Jun 10, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I am using Responsive HTML5 in Robohelp 2015.

The Azure_Blue layout works fine but when the search results are set to appear in the Content section no scroll bar is shown, so you cannot navigate to the search results that are off the screen. Scrollbars are shown when its set to appear in the sidebar. Tried in many different browsers - same result.

Is this is bug? Do others get this issue?

See screen shot below.

Cheers

The CSS fix mentioned by Willam does resolve the issue.

TOPICS
HTML5 layout

Views

251

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 10, 2016 0
LEGEND ,
Jun 13, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Just tested and this is a bug. Please report the issue in the Adobe Bugbase: Home Reference this thread.

You can fix the issue by adding the following CSS to the layout.css file:

body.media-desktop div.search-content.layout-visible {

  overflow: auto;

}

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 13, 2016 0
Participant ,
Jun 14, 2016

Copy link to clipboard

Copied

OK I will report the bug and try your solution.

Many thanks for replying Willam.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 14, 2016 1
Participant ,
Jun 14, 2016

Copy link to clipboard

Copied

The CSS fix mentioned by Willam does resolve the issue.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 14, 2016 0