Highlighted

Output on server different to local folder one

New Here ,
Feb 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello, 

 

I generated the output and tested it on my output folder, everything works well. But when I push the output files to my server via Filezilla to publish them on my website, the filters (tags) don't work in topics. I have an error on my browser console related to the file common.min.js which is automatically generated by RoboHelp. This error does not appear when I open the output from my local folder (Computer Folder) and appears only when I open the website. I work with RoboHelp 2019.

 

Capture.PNG

 

Output on Website

Capture1.PNG

 

Output on my local

Capture2.PNG

Topics

Output presets

Views

98

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Output on server different to local folder one

New Here ,
Feb 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello, 

 

I generated the output and tested it on my output folder, everything works well. But when I push the output files to my server via Filezilla to publish them on my website, the filters (tags) don't work in topics. I have an error on my browser console related to the file common.min.js which is automatically generated by RoboHelp. This error does not appear when I open the output from my local folder (Computer Folder) and appears only when I open the website. I work with RoboHelp 2019.

 

Capture.PNG

 

Output on Website

Capture1.PNG

 

Output on my local

Capture2.PNG

Topics

Output presets

Views

99

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Feb 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

And you've verified that you have all the files uploaded on the webserver? Is it misbehaving in all browsers?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
Feb 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Yes. I checked also the owner's permission for all the files. It is misbehaving on Chrome, Internet Explorer and Firefox.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Community Professional ,
Feb 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

If all the files that are present in the local build are present on the webserver, then it's got to be something on the webserver that's not supporting the code. Are other machines looking at the site experiencing an issue?
ps - the scripting tag is for posts that involve RH scripting, not JS aftereffects in the published output.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
Feb 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I resolved the problem. This was is because of RoboHelp updates. The script files (see attached) raise the problem. I replaced them with the old script files that are generated before the updates, and it works.  These files exist in the output folder in template/scripts.

So, it is not a server problem.

Please report this problem to the developers because there is a problem with the new RoboHelp version.

Thanks for your response.

 

Capture.PNG

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Community Professional ,
Feb 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Which RH2019 version are you running? Log a bug with the Tracker (not here - this is just a user-to-user forum).

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
Feb 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

It is 14.0.10 version. OK. Thanks.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Community Professional ,
Feb 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Please follow this link to report bugs or request features. https://tracker.adobe.com


www.grainge.org

www.grainge.org for free RoboHelp & Authoring info. Use the blue Reply button at the top to help me help you.
The black Reply link nests replies and they sort out of order.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Pascal_R LATEST
New Here ,
Feb 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

OK. Thanks.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...