Problem with links in WebHelp in Chrome

Explorer ,
Jan 26, 2018 Jan 26, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

I'm using Robohelp 2015. I have created WebHelp output using Orb skin. When I view the help in Chrome, most updated version, the links in the TOC work. However, if  I click on a hyperlink within a topic's content, then the links in the TOC no longer work. I do not remember this happening before.

Thanks,

Mdawn

TOPICS
WebHelp

Views

426

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Community Professional , Jan 26, 2018 Jan 26, 2018
Have you applied this fix? Re: ToC books not opening in Chrome

Likes

translate

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Jan 26, 2018 Jan 26, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Have you applied this fix? Re: ToC books not opening in Chrome

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jan 26, 2018 Jan 26, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Please read the forum announcements.

Please use the blue Reply button at the top to help me help you. The black Reply link nests replies and they sort out of order.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
RoboHelp Documentation