Highlighted

Reports menu not displayed in RoboHelp 11

Participant ,
Jun 02, 2016

Copy link to clipboard

Copied

The Reports menu is not displayed under the Tools menu in RoboHelp 11. Does anyone know if there is a setting which turns off the display of this menu please?

Thanks for any advice you can offer.

Hi there

See if the link below helps you solve your problem.

Click here to view

Cheers... Rick

TOPICS
HTML

Views

138

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Reports menu not displayed in RoboHelp 11

Participant ,
Jun 02, 2016

Copy link to clipboard

Copied

The Reports menu is not displayed under the Tools menu in RoboHelp 11. Does anyone know if there is a setting which turns off the display of this menu please?

Thanks for any advice you can offer.

Hi there

See if the link below helps you solve your problem.

Click here to view

Cheers... Rick

TOPICS
HTML

Views

139

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 02, 2016 0
LEGEND ,
Jun 02, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Hi there

See if the link below helps you solve your problem.

Click here to view

Cheers... Rick

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 02, 2016 0
Participant ,
Jun 03, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Thanks again Rick, this fixed the problem.

Best wishes,

Mark

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 03, 2016 0