RH 2015 does not index keyword in hyperlink

Community Beginner ,
Sep 29, 2016 Sep 29, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Dear forum members,

I am using RH 2015 to create a CHM from a linked Word 2013 document. When I create the index with the wizard I notice that keywords appearing in the topics as hyperlinks will not be included in the index. Does anyone know how to make RH include those keywords?

Many thanks,

Frits

Views

194

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

LEGEND , Sep 29, 2016 Sep 29, 2016
Hi thereWhen you launch the wizard, there's an option that should govern this. The checkbox is named "Include hotspot text". Have you ensured that option is enabled?Cheers... Rick

Likes

Translate

Translate
LEGEND ,
Sep 29, 2016 Sep 29, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Hi there

When you launch the wizard, there's an option that should govern this. The checkbox is named "Include hotspot text".

Have you ensured that option is enabled?

tmp4.png

Cheers... Rick

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Sep 30, 2016 Sep 30, 2016

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi Rick,

Many thanks for your solution. This is the trick.

Cheers,

Frits

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
RoboHelp Documentation