RH 2015 Merged Help Project Stripping CSS

Community Beginner ,
Dec 12, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

I have two issues with my merged help.

  1. I've gotten everything to merge but now RH is stripping out the custom CSS file in the child projects in the generate folder. As a result, when I view the child help, the custom graphics are missing and the text styling is missing. I can add the CSS file back into the child project in the generate folder but that is a maintenance nightmare. Should I use an absolute path to the stylesheet and where should the stylesheet reside? Fixed. Needed to click Apply to All Topics in the WebHelp Settings>Content Categories>Content<Default> options.
  2. The child topics have a Show link at the top left. It is not a breadcrumb. When I click the link it displays the entire child help system in the content window with the current topic active. RH is inserting some JavaScript into the body. Show needs to go away It is:

<!--

if (window.gbWhTopic)

{

  var strUrl = document.location.href;

  var bc = 0;

  var n = strUrl.toLowerCase().indexOf("bc-");

  if(n != -1)

  {

  document.location.replace(strUrl.substring(0, n));

  bc = strUrl.substring(n+3);

  }

  if (window.addTocInfo)

  {

  addTocInfo("Symbols\nAssemblies\nUDA - Equipment");

addButton("show",BTN_TEXT,"Show","","","","",0,0,"","","");

  }

  if (window.writeBtnStyle)

  writeBtnStyle();

  if (window.writeIntopicBar)

  writeIntopicBar(1);

}

else

  if (window.gbIE4)

  document.location.reload();

onLoadHandler = function()

{

  if (window.setRelStartPage)

  {

  setTimeout("setRelStartPage('../../index.htm');", 1)

    setTimeout("UpdateBreadCrumbsMarker();", 1);

  }

}

if (window.addEventListener){

  window.addEventListener('load', onLoadHandler, false); 

} else if (window.attachEvent){

  window.attachEvent('onload', onLoadHandler);

}

function onSetStartPage()

{

  autoSync(1);

  sendSyncInfo();

  sendAveInfoOut();

}

//-->

//]]></script>

Ginger Shew-Stuckey

Peter Grainge​@

TOPICS
WebHelp

Views

187

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

1 Correct Answer

Adobe Community Professional , Dec 13, 2016
Peter Grainge Adobe Community Professional , Dec 13, 2016
The only thing I can think of with Show Link is that you have enabled that setting in the layout.See www.grainge.org for RoboHelp and Authoring information @petergrainge

Likes

Translate

Translate
Jump to answer Jump to answer
Adobe Community Professional ,
Dec 13, 2016

Copy link to clipboard

Copied

The only thing I can think of with Show Link is that you have enabled that setting in the layout.


See www.grainge.org for RoboHelp and Authoring information

@petergrainge

Please use the blue Reply button at the top to help me help you. The black Reply link nests replies and they sort out of order.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Ginger_S AUTHOR LATEST
Community Beginner ,
Dec 13, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Hi All,

The fix was in the WebHelp Settings dialog box. Click Navigation > Show Navigation Pane Link in Topics. I did this for both the parent and the child files.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more