Highlighted

RH11 Webhelp full text search issue

Community Beginner ,
Feb 26, 2016

Copy link to clipboard

Copied

I've been building a large project for several months. About a year ago we upgraded from RH9 to RH11 with no issues. We just discovered that there are now issues with the full text search. Investigation shows that anything loaded prior to about a month ago comes up in the search, but anything loaded after that does not come up. I've checked the whxdata folder in the published files and found that the packagexx_xml.js files are all dated February 3, 2016 even though this has been published since then. Should I delete the whxdata files and let them recreate? If I look in the project files there are no package files and if I open index.htm and do a search I get "null" for everything. Do I understand that these package files hold the text search information? Obviously something has gone haywire. Might I be having JavaScript issues? Any suggestions?

After much digging and checking I have finally solved the problem. First know that I updated Java, I installed the new MSXML Service Packs. I had uninstalled and reinstalled RH 11. None of these actions made any difference. I decided to go back to basic troubleshooting. I went back the what files changed on Feb 3 which was the last day the "package" files updated. I had uploaded two new PDF baggage files. I uninstalled both and compiled the project. Success - the "package" files updated and the search function was restored. I installed each PDF file individually and compiled after each and discovered which one was the offender. I still don't know why this particular PDF file was causing any issues. There is no security features enabled on the document - however it is 35 pages of very detailed drawings. In any case - the issue is resolved and in the end was just the PDF file causing issues.

Thanks again for the response Rick.

Russ

TOPICS
HTML

Views

161

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

RH11 Webhelp full text search issue

Community Beginner ,
Feb 26, 2016

Copy link to clipboard

Copied

I've been building a large project for several months. About a year ago we upgraded from RH9 to RH11 with no issues. We just discovered that there are now issues with the full text search. Investigation shows that anything loaded prior to about a month ago comes up in the search, but anything loaded after that does not come up. I've checked the whxdata folder in the published files and found that the packagexx_xml.js files are all dated February 3, 2016 even though this has been published since then. Should I delete the whxdata files and let them recreate? If I look in the project files there are no package files and if I open index.htm and do a search I get "null" for everything. Do I understand that these package files hold the text search information? Obviously something has gone haywire. Might I be having JavaScript issues? Any suggestions?

After much digging and checking I have finally solved the problem. First know that I updated Java, I installed the new MSXML Service Packs. I had uninstalled and reinstalled RH 11. None of these actions made any difference. I decided to go back to basic troubleshooting. I went back the what files changed on Feb 3 which was the last day the "package" files updated. I had uploaded two new PDF baggage files. I uninstalled both and compiled the project. Success - the "package" files updated and the search function was restored. I installed each PDF file individually and compiled after each and discovered which one was the offender. I still don't know why this particular PDF file was causing any issues. There is no security features enabled on the document - however it is 35 pages of very detailed drawings. In any case - the issue is resolved and in the end was just the PDF file causing issues.

Thanks again for the response Rick.

Russ

TOPICS
HTML

Views

162

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Feb 26, 2016 0
LEGEND ,
Feb 26, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Hi there

Indeed that's what I would try.

You aren't finding the files among the project files because those are created during all the generation activity.

Cheers... Rick

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 26, 2016 0
Community Beginner ,
Feb 26, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Thanks Rick. I wanted someone else to give a "nod" to my thought of deleting the whxdata folder. I did those folder (after backing up), compiled again and now my search results for everything results with "null". There are also no package files in this folder.

I've read about this issue before. What specifically should I be looking for that might create this problem?

Russ

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 26, 2016 0
Community Beginner ,
Mar 03, 2016

Copy link to clipboard

Copied

After much digging and checking I have finally solved the problem. First know that I updated Java, I installed the new MSXML Service Packs. I had uninstalled and reinstalled RH 11. None of these actions made any difference. I decided to go back to basic troubleshooting. I went back the what files changed on Feb 3 which was the last day the "package" files updated. I had uploaded two new PDF baggage files. I uninstalled both and compiled the project. Success - the "package" files updated and the search function was restored. I installed each PDF file individually and compiled after each and discovered which one was the offender. I still don't know why this particular PDF file was causing any issues. There is no security features enabled on the document - however it is 35 pages of very detailed drawings. In any case - the issue is resolved and in the end was just the PDF file causing issues.

Thanks again for the response Rick.

Russ

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 03, 2016 0