Highlighted

RH2015: Search on Index Tab does not scroll

New Here ,
Sep 21, 2016

Copy link to clipboard

Copied

We're publishing content using RH2015 and sometimes (sporadically), if the user types a keyword on the Index tab, it doesn't scroll the user to the requested topic or even the first letter of the search term. The user still has to manually scroll down and hope to find their search term.

TOPICS
WebHelp

Views

162

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

RH2015: Search on Index Tab does not scroll

New Here ,
Sep 21, 2016

Copy link to clipboard

Copied

We're publishing content using RH2015 and sometimes (sporadically), if the user types a keyword on the Index tab, it doesn't scroll the user to the requested topic or even the first letter of the search term. The user still has to manually scroll down and hope to find their search term.

TOPICS
WebHelp

Views

163

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sep 21, 2016 0
Adobe Community Professional ,
Sep 21, 2016

Copy link to clipboard

Copied

What output are you creating? Is it happening with different browsers? Have you updated your RH2015 and regenerated your help?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 21, 2016 0
New Here ,
Sep 21, 2016

Copy link to clipboard

Copied

We are generating regular WebHelp output. Our application is only supported with IE, and to launch the help, the application does a shell execute of IE. If you launch the help project from the file explorer, you don't see the index issue.

I need to confirm w/ the help author about the specifics. We upgraded to 2015 a few months ago, and I believe we applied all patches, which fixed some issues that we were having, but not this one.

Our Help is setup as below:

The app uses the C++ code that RoboHelp includes -
robohelp_CSH.cpp and robohelp_CSH.h.  The function that we call is
RH_ShowHelp(), which is in robohelp_CSH.cpp.  The command that is passed
is HH_HELP_CONTEXT.  We're not using any special viewer.  We just
pass in WorldShip window as parent window, so it gets the UPS Icon.  I
tried installing the RH 2015 and using the robohelp_CSH.cpp and .h that was
included with that version.  I got the same behavior - Typing in the index box
doesn't scroll the index topics
.

And occasionally on some computers we get Javascript errors
for

  • whproxy.js and whtopic.js when trying to display
    the Index/TOC/Search pane on the left
  • And whhost.js when trying to scroll too fast on
    the index pane

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 21, 2016 0