Locked

Robohelp 10 WebHelp topics not visible in Internet Explorer 9

New Here ,
May 31, 2016 May 31, 2016

Copy link to clipboard

Copied

I have a project in RH10 that is not visible in IE9. I know that a similar issue exists in IE10 and 11. Does anyone know of this issue happening in IE9? If so, do any solutions exist that can resolve? Currently, my published link only pulls up a blank page, but the Webhelp folder shows the published files on the server.

Views

149

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 01, 2016 Jun 01, 2016

Copy link to clipboard

Copied

If anyone has an answer, please post in duplicate thread at Robohelp 10 WebHelp topics not visible in Internet Explorer 9

This thread is now locked.

Please don't cross post as it can lead to different information in different threads, which doesn't help anyone with the same problem later.


See www.grainge.org for RoboHelp and Authoring information

@petergrainge

Please use the Blue reply button at the top to help me help you. The black Reply link nests replies and they sort out of order.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
RoboHelp Documentation