Highlighted

Robohelp 2019 Update 5 - Published help to SharePoint gives a file not found

Community Beginner ,
Feb 08, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I finally was able to publish to SharePoint with the upgrade 5 to RoboHelp 2019.  However, after moving the generated *.aspx files when I try to open the link to the index.aspx I get the 404 Not found error.  Even if I click on the actual index.aspx file I get the Sorry something went wrong, file not found error.

The online help does not include what new options should be set to publish to SharePoint.  I just marked the "Generate SharePoint Output" option, gave a location to put the output and published the HTML5 Output.


What do I need to do to get the index to work?

The issue was not with Robohelp, but a SharePoints rights issues where I did not have enough authority and the files were not allowed to execute.  It has been resolved.  Thanks everyone for the help

Topics

New UI, Version control

Views

310

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Robohelp 2019 Update 5 - Published help to SharePoint gives a file not found

Community Beginner ,
Feb 08, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I finally was able to publish to SharePoint with the upgrade 5 to RoboHelp 2019.  However, after moving the generated *.aspx files when I try to open the link to the index.aspx I get the 404 Not found error.  Even if I click on the actual index.aspx file I get the Sorry something went wrong, file not found error.

The online help does not include what new options should be set to publish to SharePoint.  I just marked the "Generate SharePoint Output" option, gave a location to put the output and published the HTML5 Output.


What do I need to do to get the index to work?

The issue was not with Robohelp, but a SharePoints rights issues where I did not have enough authority and the files were not allowed to execute.  It has been resolved.  Thanks everyone for the help

Topics

New UI, Version control

Views

311

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Employee ,
Feb 11, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

Looks like you are doing it right. index.aspx should open as local index.htm file opens up.

Can you please share a screenshot of publish tab?

Also, please share the index.aspx file with me at sumahesh@adobe.com if possible.

Thanks and Regards,

Surbhi Maheshwari

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Community Beginner ,
Feb 18, 2019

Copy link to clipboard

Copied

The issue was not with Robohelp, but a SharePoints rights issues where I did not have enough authority and the files were not allowed to execute.  It has been resolved.  Thanks everyone for the help

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...