RoboHelp displays folder content instead help topic

New Here ,
May 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

From time to time, while testing WebHelp from my application after help request I am getting help window with a proper title but instead of the help topic, help displays the content of the WebHelp folder.

 

I am not getting any detailed information about an error. 

Views

356

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

RoboHelp displays folder content instead help topic

New Here ,
May 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

From time to time, while testing WebHelp from my application after help request I am getting help window with a proper title but instead of the help topic, help displays the content of the WebHelp folder.

 

I am not getting any detailed information about an error. 

Views

357

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
May 26, 2020 0
Adobe Community Professional ,
May 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Have you got a screenshot? Where is the help hosted? Does the browser you use make any difference?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 26, 2020 0
Participant ,
May 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I reported a bug that did the same well over a year ago. I think it was just a certain version of a certain browser, and I'm thinking it was edge or IE. Have you tried a different browser? Which skin are you using? I'll see if I can find my original post about it. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 26, 2020 0
Participant ,
May 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 26, 2020 1
New Here ,
May 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thanks very much for your response. I am using WebHelp, tried in IE 11 and chrome, did not test it in Edge.

I am going to do testing for Edge as well.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 27, 2020 0
New Here ,
May 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Yes, here it is. this is Chrome but the same happens if I use IE 11

RoboScreen.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 27, 2020 0
Amebr LATEST
Adobe Community Professional ,
May 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Is the help hosted on a web server or installed locally with your application?

 

Are you using context sensitive help?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 27, 2020 0