Robohelp Multiscreen Script Error

Community Beginner ,
May 19, 2017 May 19, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I just downloaded the latest version of Robohelp 2017 but a script error is occurring when I click the "preview" button of the Multiscreen HTML5 Settings window.

The translation of the error (see the image below) description is something like:

Error in script for this page

Line: 155

Character: 3

"Can not get 'makeFullUrl' property of undefined or null reference"

Code: 0

URL: file:///C:/Users/gianz/Documents/_clever%20corp/_totvs/mktg_02/03_desenvolvimento/13_robo_help/Totvs_14/!ScreenLayout!/Android_Tablet_Layout/!preview_folder_1!/template/scripts/loadcsh.js

Does anyone know the reason for the error, please? Thanks!

image.png

Views

373

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Community Beginner , May 21, 2017 May 21, 2017
Peter, thank you very much for the response.I made the upgrade to the new version 13.0.1.279 and the problem disappeared.

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
May 20, 2017 May 20, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Is this a new project? I ask as that seems to be a very long path and that could be the problem. However, if it has worked before in the same location, that could rule that out. Also have you tried using one of the sample projects? Click Open on the RoboHelp Starter page and then click Samples in the ribbon on the left.

Also are you new to RoboHelp? I ask as whilst multiscreen is a supported option, responsive layouts are much easier to use.


See www.grainge.org for RoboHelp and Authoring information

@petergrainge

Please use the Blue reply button at the top to help me help you. The black Reply link nests replies and they sort out of order.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
May 21, 2017 May 21, 2017

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Peter, thank you very much for the response.

I made the upgrade to the new version 13.0.1.279 and the problem disappeared.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
RoboHelp Documentation