Highlighted

scripts not working when upgraded to robohelp 2015

New Here ,
Dec 03, 2015

Copy link to clipboard

Copied

 

I recently upgraded our documentation from RoboHelp 2010 to 2015.  Some of the topics include scripts to open documents in a new browser window. After the upgrade those scripts no longer work. Here is a copy of one of the upgraded scripts, can you tell me what I am doing wrong?

 

 

 

Views

256

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

scripts not working when upgraded to robohelp 2015

New Here ,
Dec 03, 2015

Copy link to clipboard

Copied

 

I recently upgraded our documentation from RoboHelp 2010 to 2015.  Some of the topics include scripts to open documents in a new browser window. After the upgrade those scripts no longer work. Here is a copy of one of the upgraded scripts, can you tell me what I am doing wrong?

 

 

 

Views

257

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Dec 03, 2015 0
LEGEND ,
Dec 05, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Which output are you creating? - I can gather browsers not liking having popups automatically being opened. If you set the script to run on a mouse click, it will probably work.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 05, 2015 0