Highlighted

Search is not working in webhelp created with Robohelp 2015 and IE 10

New Here ,
Dec 15, 2016

Copy link to clipboard

Copied

This was a problem in earlier versions of Robohelp, and is a problem again in RH 2015. I have applied the latest patches. I am running RH 2015 on Windows 7. Is there a patch available?

Steps to recreate:

1) Login to the application.

2) Access Help

3) Click on Search icon in Help

4) Type any phrase and click search icon

5) Notice with IE10 it is showing 'No Topics Found', but the same search returns result with IE11 and Chrome

Expected result: Help document Search works in IE10

TOPICS
HTML

Views

253

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Search is not working in webhelp created with Robohelp 2015 and IE 10

New Here ,
Dec 15, 2016

Copy link to clipboard

Copied

This was a problem in earlier versions of Robohelp, and is a problem again in RH 2015. I have applied the latest patches. I am running RH 2015 on Windows 7. Is there a patch available?

Steps to recreate:

1) Login to the application.

2) Access Help

3) Click on Search icon in Help

4) Type any phrase and click search icon

5) Notice with IE10 it is showing 'No Topics Found', but the same search returns result with IE11 and Chrome

Expected result: Help document Search works in IE10

TOPICS
HTML

Views

254

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Dec 15, 2016 0
Adobe Community Professional ,
Dec 15, 2016

Copy link to clipboard

Copied

What point version of RH2015 are you running? That will help figure out if you're up to date. If you are & it's still not working, sub,it a bug report with a sample project that fails in IE10.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 15, 2016 0
New Here ,
Dec 15, 2016

Copy link to clipboard

Copied

It is 12.0.4.460. I will submit a ticket this is an issue for our largest client.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 15, 2016 0
New Here ,
Dec 15, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Per Adobe support for : Robohelp 2015 is not tested/certified with IE 10.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 15, 2016 0
Adobe Community Professional ,
Dec 15, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Well, it is an old browser - you might reach out to Willam van Weelden​ & see if he's got a fix that you could try (if you don't mind getting your hands dirty by diving into the JS code)

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 15, 2016 0
LEGEND ,
Dec 21, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Internet Explorer 10 is no longer supported by Microsoft. So why would you want to support it? From a security perspective, it seems like a bad idea to me.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 21, 2016 0