Highlighted

Search Tab is not working, text box is not showing up

New Here ,
May 11, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Hi, I am using  Robohelp HTML 8 and publish project to Robohelp server 8, I using the webhelp pro to publish, then I view the project from the IE browser , everything works fine, except that, when I click on the search tab, the text box is not coming out and I am not able to type and search. I am not sure where I did wrong, anyone has any ideas? thanks

Views

83

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Search Tab is not working, text box is not showing up

New Here ,
May 11, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Hi, I am using  Robohelp HTML 8 and publish project to Robohelp server 8, I using the webhelp pro to publish, then I view the project from the IE browser , everything works fine, except that, when I click on the search tab, the text box is not coming out and I am not able to type and search. I am not sure where I did wrong, anyone has any ideas? thanks

Views

84

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Captiv8r LATEST
LEGEND ,
May 11, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Have you applied all the service releases to ensure RoboHelp has been updated?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...