Sections in TOC do not appear in generated Response HTML5 output (Robohelp 2020)

New Here ,
Aug 13, 2020 Aug 13, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I created Sections in the project TOC and generated Responsive HTML5 online help.

  • When I view help in Microsoft Edge, the TOC only shows the first Section I added. When I click the Section all the topics display. None of the other sections I added show up.
  • When I view help in Google Chrome, the TOC shows all the topcs and only the first Section I added. None of the other sections I added show up.
TOPICS
Output presets

Views

88

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Aug 14, 2020 Aug 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Let's pin this down to your project or a browser issue.

 

Generate the About RoboHelp sample project. Does that work correctly? If it does, then we need to look at your project.

 

Create a new TOC in it and use the AutoCreate icon on the toolbar. Output to a new folder using that TOC. It may not be the way you want users to see the topics but that doesn't matter for this purpose.

 

Does that work?

 

Please use the Blue reply button at the top to help me help you. The black Reply link nests replies and they sort out of order.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 14, 2020 Aug 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

Where do I find the About Robohelp sample project?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Aug 14, 2020 Aug 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Should be in your My Documents\My Robohelp Projects iirc

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Aug 17, 2020 Aug 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Did you resolve this?

 

Please use the Blue reply button at the top to help me help you. The black Reply link nests replies and they sort out of order.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 24, 2020 Aug 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Yes. I reviewed the About Robohelp sample project and found out what I was doing wrong. Adobe Online help for Robohelp leaves a lot to desire!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Aug 24, 2020 Aug 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Check out the newer help link - https://helpx.adobe.com/robohelp/user-guide.html

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
RoboHelp Documentation