Highlighted

Symbol Issues Due to RH8 Upgrade

New Here ,
Feb 07, 2011

Copy link to clipboard

Copied

I am currently on my third (x5, 7, now 😎 version of RH and I am running into the "typical" problems due to the upgrade. Things looking different, acting different, and often times causing a ton of extra work.

One of my biggest issues is the extra space that was added after every em dash in existing projects; this occurs only when I upgrade existing projects from RH7 to RH8. Is there some sort of "work-around" for this fix? I read somewhere about installing the AIR SSL but we use HTML for these projects and have actually removed all other SSLs from the project - is there another method?

In addition, does anyone know how to do a massive find/replace on HTML coding to fix all of the em dash issues I am running into?

Any help would be greatly appreciated!

Hi,

This problem is fixed in RoboHelp 9.

But if you have already upgraded the project in RoboHelp 8, then you can run attached script.

Which will help you to recover the white space after the symbols from the upgraded project.

You can download the script from following location

https://acrobat.com/#d=A7p95Ora1aWUW0ZXvR-kGg

Steps to run the script.

1. Open the upgraded project.

2. Open the Script Explorer pod.

3. Import the downloaded script.

4. Run the script.

Thanks,

Gunjan

RoboHelp Engineering

Views

1.4K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Symbol Issues Due to RH8 Upgrade

New Here ,
Feb 07, 2011

Copy link to clipboard

Copied

I am currently on my third (x5, 7, now 😎 version of RH and I am running into the "typical" problems due to the upgrade. Things looking different, acting different, and often times causing a ton of extra work.

One of my biggest issues is the extra space that was added after every em dash in existing projects; this occurs only when I upgrade existing projects from RH7 to RH8. Is there some sort of "work-around" for this fix? I read somewhere about installing the AIR SSL but we use HTML for these projects and have actually removed all other SSLs from the project - is there another method?

In addition, does anyone know how to do a massive find/replace on HTML coding to fix all of the em dash issues I am running into?

Any help would be greatly appreciated!

Hi,

This problem is fixed in RoboHelp 9.

But if you have already upgraded the project in RoboHelp 8, then you can run attached script.

Which will help you to recover the white space after the symbols from the upgraded project.

You can download the script from following location

https://acrobat.com/#d=A7p95Ora1aWUW0ZXvR-kGg

Steps to run the script.

1. Open the upgraded project.

2. Open the Script Explorer pod.

3. Import the downloaded script.

4. Run the script.

Thanks,

Gunjan

RoboHelp Engineering

Views

1.4K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Feb 07, 2011

Copy link to clipboard

Copied

Are you completely patched up in RH8? That may have been an issue with early releases of 8.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
Feb 07, 2011

Copy link to clipboard

Copied

No luck - I did the upgrade installs, just upgraded another project and it is still occurring. In addition it would be great to find a method to "replace" all of those spaces because it would be extremely time consuming to do all of them one by one.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Community Professional ,
Feb 07, 2011

Copy link to clipboard

Copied

From what I can recall, somebody may have already built a script to do that; otherwise you're looking at using some FaR tool to spin through the project's html.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Employee ,
Feb 11, 2011

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

This problem is fixed in RoboHelp 9.

But if you have already upgraded the project in RoboHelp 8, then you can run attached script.

Which will help you to recover the white space after the symbols from the upgraded project.

You can download the script from following location

https://acrobat.com/#d=A7p95Ora1aWUW0ZXvR-kGg

Steps to run the script.

1. Open the upgraded project.

2. Open the Script Explorer pod.

3. Import the downloaded script.

4. Run the script.

Thanks,

Gunjan

RoboHelp Engineering

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
Feb 11, 2011

Copy link to clipboard

Copied

The script took care of the problem!

Only one thing that people need to look for when running such script. I did notice in sentences that had an em dash before the first word, there was a spacing issue after running the script. If a bold word or hyperlink was in the sentence, the space would always be removed directly before it. For example,

Note-This is atest.

Note-This is ahyperlink.

I was able to catch all instances using the spell check feature.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Employee ,
Feb 12, 2011

Copy link to clipboard

Copied

I have updated the script, it should work fine now.

Please download it again.

https://acrobat.com/#d=A7p95Ora1aWUW0ZXvR-kGg

Thanks,

Gunjan

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
Feb 28, 2011

Copy link to clipboard

Copied

Unfortunately this updated script is not running in one of my projects. When I try to run it I receive the attached message.Error Message.jpg

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...