Highlighted

Topics not displaying in Index

New Here ,
Nov 28, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hello, 

I am using new RoboHelp 2019 and have just created an index. When I build my help file only two topics get displayed. I have tried a few different outputs and still the same. I have checked that my index entries actually link to topics but they still don't display. It's really odd that just two topics display. I've checked their properties but can't see anything unusal about them. Any help would be greatly appreciated, thanks.

Adobe Community Professional
Correct answer by Peter Grainge | Adobe Community Professional

In Classic versions all topics in a project went into the output unless excluded by a build expression. 2019 is different. Topics have to be in the TOC used in the preset. That is why I referred you to two sources of information so that you understood that and to ensure your output included the topics mssing from the index.

 

Take a look at the Index topic in one of those sources to make sure your index is set up correctly.

 

Also go to a topic where the index entry is missing and look in Properties to see if the index entries show there.

 

Post back.


www.grainge.org

Topics

Documentation, HTML help, HTML5 layout, New UI

Views

355

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Topics not displaying in Index

New Here ,
Nov 28, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hello, 

I am using new RoboHelp 2019 and have just created an index. When I build my help file only two topics get displayed. I have tried a few different outputs and still the same. I have checked that my index entries actually link to topics but they still don't display. It's really odd that just two topics display. I've checked their properties but can't see anything unusal about them. Any help would be greatly appreciated, thanks.

Adobe Community Professional
Correct answer by Peter Grainge | Adobe Community Professional

In Classic versions all topics in a project went into the output unless excluded by a build expression. 2019 is different. Topics have to be in the TOC used in the preset. That is why I referred you to two sources of information so that you understood that and to ensure your output included the topics mssing from the index.

 

Take a look at the Index topic in one of those sources to make sure your index is set up correctly.

 

Also go to a topic where the index entry is missing and look in Properties to see if the index entries show there.

 

Post back.


www.grainge.org

Topics

Documentation, HTML help, HTML5 layout, New UI

Views

356

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Nov 28, 2019

Copy link to clipboard

Copied

New UI or Classic? All 9 updates applied? What type of output?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
Nov 28, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I'm using New Robohelp, I haven't applied any updates, I installed it about 3 months ago. Is there a link to install the updates? I have tried with Responsive HTML5 and Microsoft HTML Help but the same problem occurs.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Community Professional ,
Nov 28, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Help > Updates should get you updated.

Are you talking about an index or a table of contents? Maybe you should post some screenshots of what you see in RH and what you see in the HTML5 output?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
Nov 28, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I just checked the Help > Updates and I'm all up to date.

Yes, I am talking about an index. I have this in RoboHelp:

INDEX.png
 

And this gets displayed when I build the file. I have circled the topics that get built; the others don't.

OUTPUT.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Community Professional ,
Nov 28, 2019

Copy link to clipboard

Copied

If you last updated about three months ago, you will not be up to date. Your version should show 2019.0.9.

 

Are the topics not showing in the TOC?

 

The build is now governed by the TOC. See the RoboHelp Reimagined sample project or the RoboHelp Tour on my site.


www.grainge.org

www.grainge.org for free RoboHelp & Authoring info. Use the blue Reply button at the top to help me help you.
The black Reply link nests replies and they sort out of order.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...