Highlighted

Unable to edit labels in Robohelp 2019

New Here ,
Jan 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I am trying to change some of the labels in my project, but I am just not able to. I navigated to the Labels file, clicked the "..." icon, and then selected Edit. I am expecting this to open up a label editor. But nothing happens.

Could you please check and let me know if I am doing something wrong?

 

Thanks!

Topics

New UI

Views

38

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Unable to edit labels in Robohelp 2019

New Here ,
Jan 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I am trying to change some of the labels in my project, but I am just not able to. I navigated to the Labels file, clicked the "..." icon, and then selected Edit. I am expecting this to open up a label editor. But nothing happens.

Could you please check and let me know if I am doing something wrong?

 

Thanks!

Topics

New UI

Views

39

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Jan 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

You must be seeing some language to be able to click the menu icon (the ellipsis). Selecting Edit does open the lanuage file for me.

 

Do you have all updates applied?


www.grainge.org

www.grainge.org for free RoboHelp & Authoring info. Use the blue Reply button at the top to help me help you.
The black Reply link nests replies and they sort out of order.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Amebr LATEST
Adobe Community Professional ,
Jan 28, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have seen some weirdness where RH refuses to display the document tabs properly (I think it's related to a memory leak, but I have no proof yet). I'd try closing and reopening RH. You might like to restart Windows as well, to make sure it's closed properly. I generally force kill any processes that refuse to close, using Task Manager, but not everyone is comfortable doing that.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...