Highlighted

Updated Robohelp 2019 and now Contents and TOC panels are blank.

New Here ,
Jul 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Yesterday, I updated RH to the most recent version (which I have done many times over the last few months with no problems). When the update was finished, I opened up RH and immediately noticed that both the Contents and TOC panels were empty. In poking around, it became clear that everything in the Author tab looks like it has been reset to a blank project. Oddly enough, everything under the Output tab is fine.

We are using GitHub for version control and have been for nearly a year now. When I opened my local repository in Windows Explorer, all the files are there. It's like RH just isn't seeing them. At first, none of my teammates saw this behavior. However, this morning, one of them did a "pull" from within RH and now she's having the same problem.

I have tried rebooting my machine and deleting my local repo and cloning it from the server, but the problem is still persisting. Help?

TOPICS
New UI, Version control

Views

14

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Updated Robohelp 2019 and now Contents and TOC panels are blank.

New Here ,
Jul 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Yesterday, I updated RH to the most recent version (which I have done many times over the last few months with no problems). When the update was finished, I opened up RH and immediately noticed that both the Contents and TOC panels were empty. In poking around, it became clear that everything in the Author tab looks like it has been reset to a blank project. Oddly enough, everything under the Output tab is fine.

We are using GitHub for version control and have been for nearly a year now. When I opened my local repository in Windows Explorer, all the files are there. It's like RH just isn't seeing them. At first, none of my teammates saw this behavior. However, this morning, one of them did a "pull" from within RH and now she's having the same problem.

I have tried rebooting my machine and deleting my local repo and cloning it from the server, but the problem is still persisting. Help?

TOPICS
New UI, Version control

Views

15

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jul 22, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Jul 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Is the sample project misbehaving too? I suspect you'll have a better shot at solving this one by contacting the RH folks at techcomm@adobe.com.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 22, 2020 1