Upgrade to Version 2019.0.14 problems

Community Beginner ,
Jul 08, 2020 Jul 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I just updated my RH 2019 to latest .14 version from .11 and then simply changed one page on my current project, recompiled and regenerated output and my entire set of pages did not show on right side. The topics show on left but when i click the topic the page on right gets 404 - not found.

 

Using Responsive HTML5 output

 

HELP - is there something that needed to be done to update a 2019.0.11 version to .14. I am using the new version - not classic

 

TOPICS
New UI

Views

89

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jul 09, 2020 Jul 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

No upgrade process required other than opening the project.

 

Is the problem when viewing locally or only after publishing somewhere?

 

Are you generating to the same drive as the project?

 

Please use the Blue reply button at the top to help me help you. The black Reply link nests replies and they sort out of order.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jul 09, 2020 Jul 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi Peter

I do deploy to my C: drive and generate from my 😧 drive. I had no issues up to this update.

 

I created this project from scratch with the previous version ok and just did the update, changed one page and regenerated and lost all links (but the one for the page chnaged!) in the deployed / generated version.

 

Should i change the deploy / generated location to same drive (D:) as the location for the project itself?

 

Thanks for help

Joe

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jul 09, 2020 Jul 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

That is a different partition but the same drive.

 

What I would suggest is generating to a different folder to see what happens.

 

Please use the Blue reply button at the top to help me help you. The black Reply link nests replies and they sort out of order.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jul 09, 2020 Jul 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

No difference Peter.  I generate from d:\robohelp\project_name and now generate to d:\robohelp_output\project_name and no difference. I did take another project that i did not do any changes to and recompiled that with Version ...14 update and it generated perfectly to old locationa and to the new d:\Robohelp_output folder. I even edited a couple of the main pages that are not linking correctly (just CRs) and they did not show

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jul 10, 2020 Jul 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Any condition tags applied to the topic?

 

Please use the Blue reply button at the top to help me help you. The black Reply link nests replies and they sort out of order.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jul 10, 2020 Jul 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi Peter

 

No  i dont have any condition tags on topics. Really strange - i have a second project using same design that updated to .14 perfect. What happens here is that the generate is not creating the TOC folders and pages for 95% of the pages.  I collaborate with a coworker and she has not updated to .14 (on .12 i think) and all still good for her. '

 

I have spent more hours on this than it deserves and i am getting frustrated with RH 2019. I have been using it for over 10 years and have to say this is making me want to leave it behind.  Does Adobe have some online tech support that could help or do you offer some tech support using slack or team viewer so u can see what could be wrong?

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jul 10, 2020 Jul 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Can you share the rogue project? If you can, then see the Contact page on my site and send the project as instructed there. Do make sure you include a link to this thread and please do not email the project direct. I'll take a look over the weekend.

 

Please use the Blue reply button at the top to help me help you. The black Reply link nests replies and they sort out of order.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jul 10, 2020 Jul 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi Peter

 

Sorry I cannot do that since it has some sensitive data that i prefer not to distribute. Best to slack or teamview so u can see the setup config settings 

Do you know how i can contact Adobe Tech Support person?

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jul 10, 2020 Jul 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Sure - contact them at techcomm@adobe.com 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jul 10, 2020 Jul 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I hope support can help. If not then the project would only be shared with me and would be deleted immediately after the problem is resolved. Team Viewer depends on your time zone but I would still be looking at your project.

 

Please use the Blue reply button at the top to help me help you. The black Reply link nests replies and they sort out of order.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jul 10, 2020 Jul 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thanks Peter - i am in middle of Canada CDT - i take it you are in England or ?

 Let me try Adobe help and if no luck will reach out to you. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jul 10, 2020 Jul 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Yes UK.

 

Either post the answer or reach out.

 

Please use the Blue reply button at the top to help me help you. The black Reply link nests replies and they sort out of order.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
RoboHelp Documentation