Highlighted

Webhelp navigation pane issue in Chrome

New Here ,
Oct 01, 2015

Copy link to clipboard

Copied

I am using Robohelp 11 and have published a project to the webhelp layout.  When I access the published file in Chrome and increase the width of the navigation pane, selecting the Hide Navigation Component button does not fully close the pane.  any thoughts on how to fix?

Gene

Views

484

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Webhelp navigation pane issue in Chrome

New Here ,
Oct 01, 2015

Copy link to clipboard

Copied

I am using Robohelp 11 and have published a project to the webhelp layout.  When I access the published file in Chrome and increase the width of the navigation pane, selecting the Hide Navigation Component button does not fully close the pane.  any thoughts on how to fix?

Gene

Views

485

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
LEGEND ,
Oct 04, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Does it work as expected on other browsers? Did you install the latest patch?

It's very strange that you see this behaviour since the code for that button basically sets the width of the sidebar to 0 pixels. Can you provide a screen shot of what is happening?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
Oct 05, 2015

Copy link to clipboard

Copied

It works fine on other browsers, it seems to be limited to Chrome.  I have updated latest patch and Robohelp 11 returns no updates when I select the Check for Updates option.

I have attached a small screen shot. (sorry could not send full image due to regulations)

In the screen shot I moved the expanded the navagation pane and then closed, you can see it did not completely close.

10-5-2015 8-16-45 AM.gif

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
LEGEND ,
Oct 24, 2015

Copy link to clipboard

Copied

I just loaded a random project and I don't see this issue.

Which skin are you using? Did you make any modifications to the skin?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
Oct 26, 2015

Copy link to clipboard

Copied

I am using a modified version of Beautiful Vistas

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
LEGEND ,
Oct 27, 2015

Copy link to clipboard

Copied

What kind of modifications? Only through the skin editor, or something more?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
Oct 27, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Just through the skin editor

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
LEGEND ,
Nov 04, 2015

Copy link to clipboard

Copied

I can't reproduce this same error, even with the vista's skin. Do you get the same issue with different skins as well?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
Nov 05, 2015

Copy link to clipboard

Copied

I have not tried with other skins.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Employee ,
Nov 06, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Hi, Yes, this issue is there in chrome due to some different handling by chrome. We will try to look at it and see if we can fix this. Please report a bug for this issue at https://bugbase.adobe.com/ 🙂

Thanks and Regards,

Surbhi Maheshwari

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...