Highlighted

What causes **** Invalid Keyword *** in the Index Tab?

Enthusiast ,
Nov 24, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Greetings fellow RoboHelpers,

Somewhat minor issue, but I'm curious if anyone knows the cause and the fix.

System Info:

  • We're using the latest RH 9.
  • Html Help (chm) output.
  • Windows 7 64-bit OS for English, Chinese was compiled on Windows Vista 32-bit OS.

The Problem:

I'm getting this error in the Index tab when I view our Chinese-localized help project.

If I click on this keyword it opens up a topic.

The topic has these keywords:

I copied and pasted each of these into the chm's Index tab, and from what I can tell, the ones I marked in yellow in the image above aren't showing up in the index. So I assume it's one of those. But I'm not sure what's causing it or how to fix it.

I did a Google search on these phrases and it's curious that there's really there's not much out there on this:

chm "invalid keyword" "Index tab"

"html help" "invalid keyword" "Index tab"

I suspect there's something odd with the Chinese characters that's causing this issue. Any ideas?

TOPICS
HTML help

Views

238

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

What causes **** Invalid Keyword *** in the Index Tab?

Enthusiast ,
Nov 24, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Greetings fellow RoboHelpers,

Somewhat minor issue, but I'm curious if anyone knows the cause and the fix.

System Info:

  • We're using the latest RH 9.
  • Html Help (chm) output.
  • Windows 7 64-bit OS for English, Chinese was compiled on Windows Vista 32-bit OS.

The Problem:

I'm getting this error in the Index tab when I view our Chinese-localized help project.

If I click on this keyword it opens up a topic.

The topic has these keywords:

I copied and pasted each of these into the chm's Index tab, and from what I can tell, the ones I marked in yellow in the image above aren't showing up in the index. So I assume it's one of those. But I'm not sure what's causing it or how to fix it.

I did a Google search on these phrases and it's curious that there's really there's not much out there on this:

chm "invalid keyword" "Index tab"

"html help" "invalid keyword" "Index tab"

I suspect there's something odd with the Chinese characters that's causing this issue. Any ideas?

TOPICS
HTML help

Views

239

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Nov 24, 2015 0

Have something to add?

Join the conversation