Keep getting an error when hitting the Sell button

New Here ,
Jun 22, 2020 Jun 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I keep getting this error "

{"error":{"code":401,"application_code":"INTERNAL_SERVER_ERROR","x_request_id":"445433a9-9"
When I'm trying to click on the sell button to upload vector files. Any solution to this? Thanks

 

 

[moderator added contributor tags]

TOPICS
Contributors, Troubleshooting

Views

148

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Jun 22, 2020 Jun 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I moved your post over from the poorly named Community Help forum, which is for getting help using this forum system, to a better forum, Stock forum.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 22, 2020 Jun 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Contact the contributor support: https://helpx.adobe.com/stock/contributor/help/Need-Help-Contact-Us.html

ABAMBO | Hard- and Software Engineer | Photographer

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 22, 2020 Jun 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for the prompt response, I followed the recommendation by clicking
the Contact us in the still getting the same error message
{"error":{"code":401,"application_code":"INTERNAL_SERVER_ERROR","x_request_id":"7a16eede-b89f-4c8d-9303-da823f4ef1d5"}}.
Any explanation or this?

Thanks
Heba

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 22, 2020 Jun 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Try a different browser and device and make sure you're on a different network and then try, if it still doesn't work then it could be that your account is blocked. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 29, 2020 Jun 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thanks, problem is sovled now.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines