• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Adobe Stock search filters don't work on Safari at all

Enthusiast ,
Jan 30, 2019 Jan 30, 2019

Copy link to clipboard

Copied

latest Mojave update with the latest Safari, Filter doesn't work

none of the buttons in the filters panel do anything.

Views

958

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Jan 30, 2019 Jan 30, 2019

I tried with Safari 12.0.3 with MacOS 10.14.3 - and filters (and radio buttons in filters) work fine, I like you to try restart your machine then browser and check your browser & OS version as well in case there is some difference than what I have.  Please do contact me by chat or post here for further inquires

Regards,

Votes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Jan 30, 2019 Jan 30, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I am upgrading to macOS 10.14.3 to further assist your issues

Regards,

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Enthusiast ,
Jan 30, 2019 Jan 30, 2019

Copy link to clipboard

Copied

it was my fault, i had the wrong tracker blocked. i updated my block list.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jan 30, 2019 Jan 30, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I tried with Safari 12.0.3 with MacOS 10.14.3 - and filters (and radio buttons in filters) work fine, I like you to try restart your machine then browser and check your browser & OS version as well in case there is some difference than what I have.  Please do contact me by chat or post here for further inquires

Regards,

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Enthusiast ,
Jan 30, 2019 Jan 30, 2019

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

thanks joon. it's all working now. like i said, it was my fault.

i was blocking the adobe dynamic tag manager. i unblocked it and it works as expected now. thanks

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
Buy Adobe Stock
Getting Started