License History Error Code - Unable to help

New Here ,
Feb 18, 2022 Feb 18, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Haven't been able to access my license history only recieve an error. There is a JavaScript error in the code. Unfortunately customer service is garbage and I can't get past anyone other than a person is cut and pasting canned responses. Been bounced around multiple times being told the same troubleshooting. The link does not work.  If someone on the technical side just look at code YOU WILL SEE THE ERRORS. At this point I'm about to use up my current assets and cancel the service. 

TOPICS
Troubleshooting

Views

51

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 21, 2022 Feb 21, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I have this same issue, did a chat with an agent and was told to check back in 72hrs, that was Friday, now it's Monday. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 22, 2022 Feb 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I see my licence history correctly. So, these are the things to try:

  • Delete the browser cache and proxies. If that does not help:
  • Open a private session.
  • Change your browser.
  • Change the computer (i.e., desktop/laptop to iPad).
  • Change the network.

 

ABAMBO | Hard- and Software Engineer | Photographer

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 21, 2022 Feb 21, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I can't access the License History page for my account. I keep getting error code 403, invalid request on multiple browsers: 

 
  
error 
code403
application_code"INVALID_REQUEST_IP"
x_request_id"(deleted for security just in case)"

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 22, 2022 Feb 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Works for me. Are you behind a corporate firewall?

ABAMBO | Hard- and Software Engineer | Photographer

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 22, 2022 Feb 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I'm not behind a coporate firewall. I just tried with a vpn and still got the same error.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Feb 22, 2022 Feb 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I see that you reported this to customer care and the agent escalated this to the Stock team. Please be patient while the team investigates your issue.

EBQ

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Feb 22, 2022 Feb 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Please try again, team has posted a fix and this should be resolved now. Please post here if there are any issues.

EBQ

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
Buy Adobe Stock
Getting Started