Essential Graphics Foliage Wedding Titles rotes Bild

Community Beginner ,
Sep 17, 2018 Sep 17, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hallo liebe Adobe Gemeinschaft,

ich habe ein Problem mit einer gekauften Vorlage von Adobe Stock. Die Vorlage ist folgende:

DATEI-NR.: 176878383 

Nachdem ich diese Installiert hatte, war ich doch sehr erstaunt, dass die Vorlage oder die Datei einen defekt haben muss. Wenn ich die Vorlage in die Sequenz ziehe bekomme ich nur einen rotes Bild von der Dauer der Vorlage zu sehen. Kostenfreie Vorlagen funktionieren tadellos.

Ich kann die Vorlage so nicht benutzen und hoffe auf einen Tipp der Gemeinschaft, dass es vielleicht doch nur eine Einstellungssache ist 🙂

Meine Premiere Version ist die 12.1.2 (Built 69)

Schönen Abend und Grüße

Sören Linne

Views

329

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Sep 22, 2018 Sep 22, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Kann mir nicht mal das Adobe Team helfen?

Ich habe hier ein Produkt gekauft, bezahlt und Adobe kümmert sich nicht!

Echt Traurig!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Sep 22, 2018 Sep 22, 2018

Copy link to clipboard

Copied

This is a user to user forum if you want Adobe help you need to contact customer support.

Moved to Adobe stock forum.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Sep 22, 2018 Sep 22, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Vielen Dank für den Tipp

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 25, 2018 Sep 25, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi Sören,

Sorry to hear about this!

Can you post a screenshot of how it looks like in Premiere Pro? That would give us a better idea of what's going on.

Thanks,

Rameez

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Sep 25, 2018 Sep 25, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi Rameez,

danke für deine Antwort. 🙂

Hier ist Foto von meinem Bildschirm.

Gruß

Sören

2018-09-22 (3).png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 25, 2018 Sep 25, 2018

Copy link to clipboard

Copied

If you remove the template, do you still see the red screen?

If you don't, then try this:

Choose File > Project Settings > General and change the Video Renderer to Mercury Playback Engine software only. Click OK and select Delete Previews. This way we are not using the GPU to generate the preview.

Report back if this works.

Rameez

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Sep 25, 2018 Sep 25, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Vielen Dank für Ihre Nachricht! 🙂

Wenn ich die Vorgabe entferne, dann ist das Bild Normal. Keine veränderte Farbe.

2018-09-25.png

Ich habe Ihre Anweisung durchgeführt - leider brachte die keine Veränderung.

Liebe Grüße

Sören

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 27, 2018 Sep 27, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Let me test the template on my end.

Thanks for your patience.

Regards,

Rameez

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Sep 27, 2018 Sep 27, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Does it also show red when template is in its own sequence?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 27, 2018 Sep 27, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Sören, I tested it on my Windows machine and it works as expected.

If you try to render the part of the sequence that contains the template, does it work?

-Rameez

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Sep 27, 2018 Sep 27, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hallo Rameez und Ann,

ich habe eine Bildschirmaufzeichnung erstellt.

Der Clip ist gerendert und in einer neuen leeren Sequenz.

Gruß

Sören

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 27, 2018 Sep 27, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Choose Edit > Preferences > Media and check if Enable hardware accelerated decoding is selected or deselected.

Thanks,

Rameez

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Sep 27, 2018 Sep 27, 2018

Copy link to clipboard

Copied

ja Hardware Beschleuniger ist aktiviert.2018-09-27.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Sep 27, 2018 Sep 27, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Turn it off as Rameez suggested.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 28, 2018 Sep 28, 2018

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Let us know if turning it off resolves the problem.

Ann, thanks for your help in following up with Sören.

Best,

Rameez

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 24, 2018 Sep 24, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Looping in RameezKhan​ to investigate more on this issue.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines