I'm having an issue with Adobe Stock.

New Here ,
Jan 23, 2020 Jan 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I was using Adobe Stock to download images & use fonts yesterda, then all of a sudden I got a "Page Not Found" error.  Now, that's ALL I have. If I click any catergory, no matter what search i try, all I get is "Page Not Found"

I've cleared my Cache & Cookies, restarted my computer, tried to access several different routes, but all to no avail.

I'm running a Mac with the latest Catilina OS.

Assistance is Appreciated

TOPICS
Creative Cloud

Views

441

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jan 23, 2020 Jan 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi donnaa30627087,

Could you please provide the steps you are taking when you get this message? What do you mean by category?

EBQ

EBQ

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 23, 2020 Jan 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

IDK if you have it set up the same, but when I search for something on Adobe Stock, the search term stays in a drop down list "attached" to the Search Bar. 

Initially, I was searching for new images, so I typed in my new search term. 

I would get the "Page Not Found" so I tried using one of those older search terms. I thought maybe they just don't have anything I can use you know? But even previous searches came back with Page Not Found. 

I switched over to FireFox, I was using Chrome. It seems to be working, but Chrome is my default so I'd really like it fixed.

Thank you!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jan 23, 2020 Jan 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi donnaa30627087,

My colleague works on our search team and I've asked him to look into this. He'll respond soon.

EBQ

EBQ

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jan 23, 2020 Jan 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello donnaa30627087,

 

As I can not reproduce the issues you are having and based on what you described ~ I would like to suggest you to remove Chrome browser and reinstall it as I suspect it's your browser issue based on the behavior you are seeing.

 

Best regards,

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 24, 2020 Jan 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thank you joon, I'll do that.  If you are able to reproduce & find a fix, it'd be great to know my computer isn't going loopy. 😃

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jan 23, 2020 Jan 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

You may try private browsing in Chrome to see if that solves the problem. Also a good thing to check: Clear cache and cookies and try again.

Abambo
via mobile phone.
ABAMBO | Hard- and Software Engineer | Photographer

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines