Stock-Video (.mov) läuft aber bleibt schwarz

New Here ,
Feb 03, 2020 Feb 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hallo,

habe mir ein .mov-Video heruntergeladen / lizensiert. Das Video läuft zwar (sichtbar am Balken unten), der Bildschirm bleibt aber schwarz. Alle anderen .mov-Videos auf dem Rechner laufen einwandfrei. Apple 10.11.6, Quicktime. Jemand eine Idee, woran das liegen könnte? Danke und Grüße, Rainer

TOPICS
Troubleshooting

Views

151

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Feb 04, 2020 Feb 04, 2020

Copy link to clipboard

Copied

What is the File ID for this video?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 04, 2020 Feb 04, 2020

Copy link to clipboard

Copied

AdobeStock_27411663.mov

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Feb 05, 2020 Feb 05, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Possibly a codec problem? I also see the issue in Quicktime.

Sorry about the problem. For a refund, please contact customer care:

https://helpx.adobe.com/contact.html

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines