• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Exposed Parameter version of Tile Sampler not using all 6 Pattern Inputs.

New Here ,
Dec 13, 2022 Dec 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I'm trying to create a tile generator for my team, and have therefore created a base graph setup with a lot of exposed parameters that users can then input into their own graphs to blend tile and grout materials. 

 

I'm using tile sampler as we require a lot of pattern imputs, but for some reason my "TileBaseGraph" node that I have created only uses the first pattern imput, even when 6 different patterns are plugged in. I've tested the patterns with a simple Tile Sampler node and its working fine, so it's definitely something to do with the way I've set up my base graph. 

 

Rather than waffle trying to explain everything here I've attached a version of the file, with annotations.

If someone with better knowledge on creating procedural graphs and exposing parameters and inputs could take a look and help me out I'd be forever grateful!

TOPICS
How to , Substance Graph

Views

19

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 14, 2022 Dec 14, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Please diregard, I'm an idiot and can't read apparently. All working fine now.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines