• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Python API - loadUserPackage fails silently

New Here ,
Jan 25, 2023 Jan 25, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hey friends!

 

I worked on some custom tooling to open and manage designer graphs. I'm hitting an issue where some of our sbs files won't load via the loadUserPackage function. I verified the local paths are correct and exist, updatePackages is False, and reloadIfModified is False. Upon further digging, I noticed I'm getting the following error:

 

SDApiError.NoErrorOutputParamNotSet, the value is 1.

 

I'm curious about what this output parameter could be.

 

Thanks!

- B

TOPICS
Bugs & Crashes , Scripting

Views

248

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

New Here , Jan 26, 2023 Jan 26, 2023

Turns out this was due to a version upgrade in our pipeline, doing a manual save of the SBS file in the new version lets me use the loadUserPackage function. All is well!

Votes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Jan 26, 2023 Jan 26, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi!

 

I am not sure what is the problem yet. Do you have any non Python error in the console?

 

Est.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jan 26, 2023 Jan 26, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hello!

 

In addition to the question of Est. below, may you please share you scripts and input filepaths with me in a private direct message? This would help us investigate the issue efficiently.

 

Thank you for your help!

Luca Giarrizzo | QA Analyst, 3D & Immersive | Adobe

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 26, 2023 Jan 26, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Turns out this was due to a version upgrade in our pipeline, doing a manual save of the SBS file in the new version lets me use the loadUserPackage function. All is well!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jan 27, 2023 Jan 27, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hello,

 

Thank you for keeping us updated, I am glad the issue was eventually solved! We will check the possibility of this impacting other users in the future.

 

Best regards.

Luca Giarrizzo | QA Analyst, 3D & Immersive | Adobe

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines