• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Objects are showing up transparent in substance painter, but all the normals are correct

New Here ,
Jul 06, 2022 Jul 06, 2022

Copy link to clipboard

Copied

So I'm building a model in maya. There are a bunch of repeating parts, except they are mirrored. No problem, duplicate, transform -1 on the appropriate axis, freeze transformation, delete history done!

Everything looks fine in Maya, but when I bring the models into substance painter, the buildings that I duplicated and flipped are showing up as transparent: https://imgur.com/fPXAdWS

 

Now I know what you're thinking, your normals are flipped. But here's the thing, I don't think they are. Here's the normals displayed: https://imgur.com/a1LMs3V

 

And if I flip them anyway, this is how they look afterwards: https://imgur.com/XS7u74V

 

And this is how they look in substance painter: https://imgur.com/jkzIwy7

 

I still feel like this is some kind of normals error, but I can't figure how what the issue is, or how to fix it.

Any ideas?

Bug Unresolved

Views

396

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
1 Comment
New Here ,
Apr 08, 2024 Apr 08, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I'm facing the same problem 

how did you solve this or it still unsolved

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Resources