• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Hi, I am having trouble with my UV's from Blender to SP and performing a high to low poly bake.

New Here ,
May 05, 2022 May 05, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I am getting some strange artifacting occurring when I perform the bake and some awful stretching of the UV's. The tile workflow seems to be setup correctly and the Unwrap performed in Blender is all porportioned correctly. I am not sure what is going on. Can someone help? Screenshot 2022-05-05 093532.pngScreenshot 2022-05-05 093639.png

TOPICS
Baking , Import & Export , UV Tiles

Views

21

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
May 05, 2022 May 05, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi,

Could you apply a checker material in blender? This will allow us to check if your UVs are correct.

Otherwise, could you share your baking settings and the look of your baked mesh maps?

Thank you,

Kind Regards,

Geoffroy SC

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources