• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Problem with UDIM setting on adobe

New Here ,
Sep 20, 2021 Sep 20, 2021

Copy link to clipboard

Copied

i used it often on other substance before started this adobe. it was fine. then i started this adobe as transferred from other substance painter. i know how to setting upload file from maya file and udim setting then start adobe setting for painter stuff as same step i used often then suddenly, it loading failed even i clicked on uv tile workflow (UDIM). It's first time to happened today. never happeneding to my other project in the past. please help or fix this.

TOPICS
Bugs & Crashes , UV Tiles

Views

101

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Sep 20, 2021 Sep 20, 2021

Copy link to clipboard

Copied

if i dont use uv worktile, it wont edit and tools on mesh for paint it looks like this. below the links it complete wrong.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Sep 20, 2021 Sep 20, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

look at my project from past i have worked on. it supposed to like this. below links and look at my first post and it wont let you loading when i clicked uv title workflow (UDIM). It say loading failed.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources