• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Tiling issue on edge of each tile

New Here ,
Apr 10, 2023 Apr 10, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi everyone

I created a seamless pattern set in Substance Designer, and when I import the sbsar files into Substance Painter, the edge of each tile is lined like this.

I didn't have this problem before and recently I encountered this problem when I updated the graphic card driver.

How can I solve this?

0202.JPG010101.JPG

TOPICS
Bugs & Crashes , Discussion , Import & Export

Views

201

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 2 Correct answers

Community Expert , Apr 12, 2023 Apr 12, 2023

Hi

You sent me , via PM, both the sbs and sbsar. I could not find a problem with either of them. Both worked seamlessly here on a variety of models. The only issue I saw being a model with a bad UV unwrap and that was due to the model seams not your material.

 

Dave

Votes

Translate

Translate
New Here , Apr 18, 2023 Apr 18, 2023

Thank you for checking the files. I found the problem. I found the problem and it was the graphics card driver. I shouldn't have updated it and I had to roll it back.

Votes

Translate

Translate
Community Expert ,
Apr 10, 2023 Apr 10, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Can you post a link to the sbs and the sbsar and I'll take a look at it

Dave

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Apr 12, 2023 Apr 12, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi

You sent me , via PM, both the sbs and sbsar. I could not find a problem with either of them. Both worked seamlessly here on a variety of models. The only issue I saw being a model with a bad UV unwrap and that was due to the model seams not your material.

 

Dave

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 18, 2023 Apr 18, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Thank you for checking the files. I found the problem. I found the problem and it was the graphics card driver. I shouldn't have updated it and I had to roll it back.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Apr 18, 2023 Apr 18, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thanks for coming back and posting what worked for you. Glad to hear you got it sorted.

Dave

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources