Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Weird artifacts on baking textures from high to low poly

New Here ,
Nov 17, 2021 Nov 17, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hii guys,
I am extremely new to the world of 3D and Substance Painter. I am trying to model and texture a game asset from Maya and Substance Painter. The problem I am facing is whenever I try to bake the high poly on my low poly model in Substance, I am getting weird results all over it and can't pinpoint what exactly I am doing wrong. 

I have followed the general advice of:
1. Adding suffix on both high and low poly and changing that setting in Substance to match with suffix.
2. Softening the edges on the low and the high poly.

I have uploaded all relevant screenshots and also the link for my fbx files for both of my high and low poly model. 
Link: https://drive.google.com/drive/folders/1uR_gloedjVsDTF0sPq1p6l0hWGbRsWdu?usp=sharing

 

defaultapqgi7tlzk5x_14-1637154543495.pngdefaultapqgi7tlzk5x_15-1637154575995.pngdefaultapqgi7tlzk5x_16-1637154601354.pngdefaultapqgi7tlzk5x_17-1637154628402.pngdefaultapqgi7tlzk5x_18-1637154649236.png

 

 

TOPICS
Baking, Discussion, Import & Export, UV Tiles

Views

23

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
no replies

Have something to add?

Join the conversation
Resources