• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Why is substance painter destroying my UV's on import?

New Here ,
Oct 12, 2023 Oct 12, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I have no idea what's going on here. I'm trying to bake my high poly asset to my low poly asset, but I can't even get that far in the process. When I try to import my low poly, which comes from Maya with nice, clean, blank UV's, it just throws all this random crap on top of the UV, completely destroying it. I need to get this baked over ASAP for my assignment, which is due this weekend.

mayaSS.PNGsubstanceSS.PNG

TOPICS
Baking , Bugs & Crashes , Discussion , Import & Export , UV Tiles

Views

228

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Oct 13, 2023 Oct 13, 2023

Hi @JimWatkins,

 

Thanks for the message.

 

When creating a new project, make sure to deactivate the auto-unwrap before hitting the OK button.

 

Deactivate autounwrap.png

 

Best regards,

 

Votes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Oct 13, 2023 Oct 13, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi @JimWatkins,

 

Thanks for the message.

 

When creating a new project, make sure to deactivate the auto-unwrap before hitting the OK button.

 

Deactivate autounwrap.png

 

Best regards,

 

Cyril Dellenbach (Micro) | QA Support Artist | Adobe

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources