Fonts not syncing

New Here ,
Jun 15, 2015 Jun 15, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Since the Creative Cloud update yesterday, my fonts aren't syncing anymore.

Anyone else having the same problem? How do I fix it?

Views

683

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jun 15, 2015 Jun 15, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 15, 2015 Jun 15, 2015

Copy link to clipboard

Copied

I signed out and back in again, and it has now started syncing. Thanks.

I also suddenly have 4 program updates also lol.

Cheers,

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 16, 2015 Jun 16, 2015

Copy link to clipboard

Copied

I wonder if they told the folks over at Extensis they were going to roll out a new version which will make their product incompatible?  I could use a fix for all my CC2015 updated software now so I can use my fonts.

Regards,

Jim

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 16, 2015 Jun 16, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Ditto

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 17, 2015 Jun 17, 2015

Copy link to clipboard

Copied

I think I'm having the same or a very similar issue. My CC Desktop app won't let me choose to sync TypeKit after I updated to CC2015. I can't use any of my TypeKit Fonts. In the Desktop app, the "Fonts" tab just has a loading wheel.

Screen Shot 2015-06-17 at 10.40.26 AM.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 17, 2015 Jun 17, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Well like I said, I logged out and then signed in again, and everything started syncing again.

Good luck guys.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Sep 28, 2015 Sep 28, 2015

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

If opening and closing the app do not work for you:

Close the CC app.

Delete the old preferences file in ~/Lilbrary/Preferences/  (or rename with .OLD extension)

Open the app & check that Files and Fonts panels are displaying correctly.

Restart any CC apps you have open and you should have fonts available to you again.


Worked for me.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines